Over ons

MOODSTUDIOS BORNE

Elke dag het verschil maken. In fitheid, blijheid & gezondheid voor iedereen. Dรกt is ons doel. Of je nu op zoek bent naar een uitdagende ๐˜„๐—ผ๐—ฟ๐—ธ๐—ผ๐˜‚๐˜, wil werken aan een gezond ๐—ฏ๐—ฒ๐˜„๐—ฒ๐—ฒ๐—ด๐—ฝ๐—ฎ๐˜๐—ฟ๐—ผ๐—ผ๐—ป รณf een wekelijks uurtje personal training wil: MoodStudios is de plek voor jou! Voel je welkom in onze fijne studio, waar jij je direct thuis โ€“ รฉn op je gemak voelt. Stap voor stap helpen wij jou naar een fitter leven. Hoogstpersoonlijk. Met onze persoonlijke coaching en workouts. En elke stap die jij zet naar resultaat? Daar zijn wij bij. Onze trainers ondersteunen je met passie, plezier en kennis van zaken. Want niet alleen fitter โ€“ ook samen is alles leuker.

Waarom MoodStudios Borne

 • KLEINSCHALIG
 • PERSOONLIJK
 • DE BESTE EN LEUKSTE TRAININGEN
 • PROFESSIONELE PERSONAL TRAINERS

Wij scoren een:

Ons team

Waarom onze klanten zo happy zijn

 • TRAINING OP MAAT

  Aan de hand van jouw situatie en doelen stellen we een persoonlijk plan samen.

 • VEEL PERSOONLIJKE AANDACHT

  Hier train je met veel persoonlijke aandacht van onze Personal Trainers. Wij helpen je met de juiste combinatie van training, coaching en expertise.

 • 6 DAGEN PER WEEK GEOPEND

  Onze Personal Trainers staan 6 dagen per week voor je klaar.

 • DE BESTE EN LEUKSTE TRAININGEN

  Verwacht van ons trainingen van zeer hoge kwaliteit in een gemoedelijke en leuke sfeer.

 • NEXT LEVEL TRAINING

  Wij hebben de allerbeste Personal Trainers. Jij staat centraal en wij investeren iedere dag in jouw gezondheid en levensstijl met veel passie en plezier.

 • KLEINSCHALIG & PERSOONLIJK

  In onze kleinschalige high-end Personal Training Studio train je met veel persoonlijke aandacht.

Onze extra faciliteiten

Espressobar

Welkom bij Espressobar Moods! Na het sporten staat er bij ons altijd een heerlijk GRATIS kopje koffie of cappuccino voor je klaar. Even lekker uitzweten, een krantje lezen bij onze haardkachel of bijpraten met je vrienden of kennissen.
Gratis proefles

Proef de sfeer binnen onze studio

Liever eerst een keer proberen?

Wil jij kijken of sporten bij Moodstudios iets voor jou is?! Plan dan snel je gratis proefles en/of een vrijblijvende intake. Tijdens een intake horen wij graag wat jouw wensen en doelen zijn. Tegelijkertijd kunnen wij jou alles uitleggen over onze werkwijze en helpen wij je met de juiste combinatie van workouts, coaching, expertise en prijs. Geheel vrijblijvend met een persoonlijk advies op maat! Dat wat het beste werkt voor jou.

Vul jouw gegevens in en dan nemen contact met je voor het plannen van jouw persoonlijke intake. Of bel direct naar 0617946046 meer informatie.

Liever direct lid worden? Meld je hier aan