(SMALL GROUP) PERSONAL TRAINING

PERSONAL TRAINING

Wil jij liever met iemand samen trainen, maar toch de kwalitatieve begeleiding van een Personal Training sessie? Kies dan voor Small Group Personal Training. Samen sta je sterker. Oók tijdens onze Small Group Personal Trainingen. Onder leiding van een Personal Trainer ga jij in een groep tot 10 personen aan de slag om jouw doelen te behalen. Met succes! Ervaar de voordelen van Personal Training, zoals persoonlijke aandacht, effectieve trainingen en goede begeleiding - maar dan een stuk voordeliger. De Small Group Personal Training bij MoodStudios Borne is ook ideaal voor jou als je samen met je collega's, familie en/of vrienden wilt trainen! De trainingen worden op maat én specifiek ingezet op de doelstellingen van onze deelnemers. Small Group Personal Training Je werkt in sessies van 45 minuten een resultaatgerichte Small Group Personal Training af en krijgt de aandacht die jij nodig hebt. Maar er is meer: Small Group Personal Training is inclusief MoodStudios Personal Coaching voor het beste resultaat! Meer weten over onze Small Group Personal Training óf een keer meetrainen met een van onze lessen? Neem dan contact met ons op voor een gratis intake.

  • Voor: Mannen en vrouwen
  • MAXIMAAL RESULTAAT
  • PERSOONLIJK EN OP MAAT
  • SUPER MOTIVEREND

Wij scoren een:

Tarieven

Liever eerst een keer proberen?

Wil jij kijken of sporten bij Moodstudios iets voor jou is?! Plan dan snel je gratis proefles en/of een vrijblijvende intake. Tijdens een intake horen wij graag wat jouw wensen en doelen zijn. Tegelijkertijd kunnen wij jou alles uitleggen over onze werkwijze en helpen wij je met de juiste combinatie van workouts, coaching, expertise en prijs. Geheel vrijblijvend met een persoonlijk advies op maat! Dat wat het beste werkt voor jou.

Vul jouw gegevens in en dan nemen contact met je voor het plannen van jouw persoonlijke intake. Of bel direct naar 0617946046 meer informatie.

Liever direct lid worden? Meld je hier aan